Евродепутатът Светослав Малинов в Ямбол.

1367060661DSC01767Ден след срещата с лидера на “Демократи за силна България” г-н Иван Костов, в Ямбол бе и нашият представител в Европейския парламент – г-н Светослав Малинов. Г-н Малинов се срещна с кандидатите ни за народни представители в предизборния щаб на коалицията “ДСБ – БДФ”, а след това г-н Малинов и г-н Евгени Чачев, който е водач на листата ни, имаха съвместна пресконференция пред регионалните медии.

Светослав Малинов: “Добре известно е, че България е най-бедната европейска държава, с най-нисък стандарт. В последните 2 седмици вече се затвърждава и образът, че страната ни е не само най-корумпираната държава с проблем с организираната престъпност, но и че в България управляващите, политиците, МВР и институциите нарушават фундаментални права на гражданите. Аз и колегите се опитваме да обясним, че това, което става в България е всъщност следствие от пагубната политика на ГЕРБ. Това е стилът на ГЕРБ, с който надявам се ще приключим на 12 май.

Това, което стана в последните 3 дни дава аргументи на противниците на България и на влизането й в Шенген, внушават лошо отношение към нашата страна. Надявам се на десните избиратели ще стане ясно, че ГЕРБ не може да бъде алтернатива на БСП, особено след последните събития. Очаквам резулат, който ще донесе промяна за България.”

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>