Димитър Сяров в Котел: ДСБ има решения и ще защити интересите на хората с малък и среден бизнес

ôîòî-3За втори път от началото на кампанията лидерът на ДСБ Иван Костов вчера има среща с граждани от Сливенския избирателен район – в областния център Сливен и в Котел.

Снощи във възрожденския град Иван Костов на среща с членове и симпатизанти от демократичната общност в града даде подкрепата си за водача на листата Димитър Сяров и нейните членове – Веселин Кънчев, Георги Мавродиев, Яшар Дормуш и представителката на Котел Стефка Куцарова.

Домакин и организатор на срещата беше г-жа  Мария Градешлиева, председател н общинската организация на ДСБ, уважаван и авторитетен педагог в града.

Лидерът на ДСБ отговори на въпроси на присъстващите като акцентира на позицията на ДСБ и коалицията, че в тази кампания важната тема не са подслушванията, а загрижеността и излагането на идеи и решения за доходите, работата и сигурността на хората. Нашият разговор е как  да се намали бедността, как да си намерят работа хората, с откриване на нови работни места и как да се гарантира тяхната сигурност, добави Костов.

ôîòî-2Той обаче смята, че има сили, които очевидно тласкат кампанията в друга посока – чрез заливащите медийното пространство скандали за СРС-та и законни и незаконни подслушвания, да се изместят същинските дебати за търсене на решение на проблемите на страната. С тези действия според него се цели хората допълнително да се оттеглят от гласуването и изборите да се решат от най-твърдите ядра на партиите.

Нашите идеи и решенията, които предлагаме за справяне с кризата, на практика нямат алтернатива, каза той. Ако ги съпоставим с тезите на всички останали партии, това е очебийно. Към това трябва да добавим, че, за разлика от останалите,  ние като политическа сила не сме вкарвали страната в криза, както това стана по времето на Луканов и Виденов и досегашните управляващи, а точно обратното – ние се справихме с кризите, предизвикани от тях, допълни лидерът на ДСБ.

Водачът на лисата Димитър Сяров увери участниците в срещата, че ако бъде избран за депутат ще положи всички усилия със заложените в програмата на ДСБ мерки Котел със своя уникален за страната  исторически, културен и човешки потенциал, да се развива по-успешно и интересите хората, които са се нагърбили със свой малък семеен и дребен бизнес, да бъдат защитени.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>