Ролев води листата на ДСБ в Разград

Teodor_Rolev_news

Лидерът на общинската организация на ДСБ Теодор Ролев ще е водач на листата на партията в разградския многомандатен избирателен район. „Тъмносините“ са първата политическа партия, която половин година преди парламентарните избори представя водачите си на листи.

Теодор Ролев е общински съветник от “Синята коалиция”, председател е на Постоянната комисия по европейска интеграция и международно сътрудничество. 46-годишният лидер на местната структура на ДСБ в Разград е с две висши образования – инженерно и икономическо.

Лидерът на ДСБ Иван Костов пък ще бъде водач на листите в София и Пловдив.

В резолюция на Десетото Национално събрание на ДСБ се посочва, че партията ще влезе в предизборната кампания догодина, за да извади страната от икономическата криза, да прекрати монополите и да върне доверието на българите в държавата. В нея е отбелязано, че ДСБ няма да се коалира с БСП и Доган, тъй като те са отговорни за саботирането на демократизацията и модернизацията на страната. Партията ще бъде категоричен опонент на ГЕРБ и ще е “единствена дясна алтернатива на техния посткомунизъм”. Декларира се готовност да се съхрани Синята коалиция и ДСБ обещава, че ще обедини демократичните гласове в опозиция на ГЕРБ и няма да позволи подмяна на десницата. Тъмносините застават зад постиженията на правителството на ОДС и се противопоставят на опита за подмяна на историята и обявяване на реформите и евроатлантическия избор на България за провал.

topnovini.bg

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>