Радан Кънев подписа Договор с избирателя

Радан_Кънев_подписва_договор

Честно управление, работа и доходи за по-добра Варна, предлагат ДСБ-БДФ

Водачът на листата на коалиция Демократи за силна България-Български демократически форум Радан Кънев подписа днес пред журналисти Договор с десния избирател в морската столица. С него той се ангажира лично за осъществяване на три стъпки за по-добра Варна. „Ще върнем старомодната представа за честност, отчетност и грижа за общото благо в политиката. Поколенията преди нас са доказали,че това е възможно”, подчерта той, залагайки на бъдещо честно управление на града, Няма друг град у нас по-лошо ръководен през последните години, допълни той.

Втората стъпка, за която се ангажира, е бъде освободен града от мафията, защото „мафия и богати граждани не съжителстват на една територия”. Като друг важен свой приоритет той посочи създаването на работни места в града, както и осигуряването на достойни доходи с участието на всеки един свободен и предприемчив варненец на пазара на труда.
„Няма политик, който да може да извади страната от кризата, няма такава партия, нито такова правителство, които да го направят. Има български граждани – активни, работоспособни, които са готови да извадят страната от кризата и управлението трябва да им помогне като създаде нужните условия”, коментира той.

Водачът на обединената десница във Варна обеща скромна и стегната кампания, предвиждаща 60 срещи на открито на различни позиции в града и по актуални теми. „Нямам нищо за криене в биографията си”, бе категоричен тъмносиният политик. Фанфари и балони няма да има, всеки ще може да зададе въпрос и да получи отговор, включително и на неформална среща на по бира с него.

Източник: varnautre.bg

Един коментар напишете коментар

  1. Тодор Добрев says:

    Моля за информация за кандидатите от Варна. Поздравления за глобалното подреждане на сайта. Но бих искал информация и за локалните неща и личности ангажирани с изпълнение на обещанията.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>