Пепа Деведжиева: Гласувах, за да сложим край на страха

Гласувах, защото всеки гражданин има свещеното право да упражни своя глас. Гласувах за това България да стане нормална държава, българите да имат работа, нормални доходи и сигурност. Това заяви Пепа Деведжиева. Тя гласува в 92 секция в СОУ „Свети свети Кирил и Методий”.

Крайно време е да сложим край на страха. Това беше предизборна кампания с много компромати, което разми посланията на политическите партии. Вниманието на хората беше привлечено от подслушвания, скандали, черен пиар. Скандалът в деня за размисъл с намерените 350 000 бюлетини беше кулминация на тази тенденция, категорична бе Деведжиева.

Ние в Пловдив първи, още на 12 април, подадохме сигнал за съмнения, че изборите ще протекат честно и в нормална обстановка. Събитията от 11 май потвърдиха съмненията ни. Това ще опорочи изборите, каза кандидат депутатът.

Пловдив винаги е бил дясномислещ град. Винаги е гласувал разумно, вярвам, че и този път няма да изневери на традицията.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>