Листата с номер 27 на коалиция “ДСБ”- “БДФ” в Перник

_DSC2517Д-р Валентин Павлов- водач на листата с номер 27 на коалиция “Демократи за силна България”- “Български демократически форум”, е един успял перничанин. Роден е на 21 юли 1970г, семеен с две прекрасни деца. Завършил е факултета по дентална медицина към МУ- София. Управител е на Дентални клиники “ЕО Дент”, които оказват денонощта помощ на хората от пернишкия регион. Създава единствения за България мобилен зъболекарски кабинет, с който се достига до трудно достъпните райони и до най-отдалечените места в Пернишка област, за да се окаже качествена грижа и лечение на хората, живеещи там.        Д-р Павлов е специалист хирург имплантолог, на когото се доверяват хиляди пациенти, сред които Катето Евро и Наталия Симеонова. Дори Силвестър Сталоун избра “ЕО Дент” за своето лечение. Продуцентите на предаването „Предай нататък“ и шоуто “Пълна промяна” също се довериха на    д-р Павлов и неговия екип.

Доверие, висок професионализъм, отговорност и създаване на истински човешки взаимоотношения- това е водещото в професионалния и житейски път на д-р Валентин Павлов. Зъболекар е от 17 години и през цялото това време не е преставал да помага на хора в неравностойно положение. Лекува безплатно възрастни и деца с увреждания. За него и екипа му медиите написаха „По делата ще ги познаете-силна социална ангажираност и отговорност!“. Не е случайно и голямото отличие за „Човек на 21-ви век“ и наградата за корпоративна социална отговорност за 2012г,с която той ще представлява България в Брюксел.  Д-р Павлов бе избран за лекар на годината по дентална медицина за 2012г, а през 2011г, бе отличен със златен печат и златна значка за европейски мениджмънт и принос в Българското здравеопазване.  Всичко изброено по-горе ясно показва защо именно д-р Валентин Павлов е избран за водач на листата с номер 27. Той е един политически отговорен човек, безспорен професионалист, достоен българин, който винаги е вярвал в истинските християнски ценности, в доброто и знае как с достойнство да извърви заедно с Вас трите стъпки за по-добър Перник и по-добра България.

Адриан Валериев СимеоновАдриан Валериев Симеонов е втори в листата на Коалицията „Демократи за силна България”-„Български демократически форум” с номер 27. Роден е на 11.06.1984г. Израсъл е като дете на прехода, усетил и преживял всички предизвикателства на това време. Завършил е медицина в Плевен. Семеен, баща на две момченца. Съпругата му е лекар. Д-р Симеонов е потомствен демократ, твърдо решен да живее и работи в България. Учредител е на ДСБ Перник през 2005г. Споделя християн-демократичните ценности. Учредител е на НПО през 2009г. с екологичен профил за покачване на социалния статус и жизнен стандарт на гражданите. Д-р Симеонов работи като педиатър в детско отделение на Областната болница. Работил е като реаниматор в център спешна медицинска помощ. Може да носи отговорност, да създава доверие и да взема решения, защото от това понякога зависи човешки живот. Има гражданска позиция и не желае друг да решава съдбата му.

Знае, че здравето е не само отсъствие на болест, но и социално и психическо благополучие. „За да бъде излекувано болното ни общество, трябват спешни решения от млади и стари за промяна на живота ни днес и сега. Най-доброто лекарство за човека е свободата!”

Валентина Георгиева МетодиеваВалентина Георгиева Методиева е трета в листата на Коалиция „Демократи за силна България”-„Български демократически форум” в Пернишка област. Родена е през 1970г., по образование е икономист със специалност маркетинг. Работи в ОДК гр Перник, инициира и участва активно във всяка обществена инициатива в областта. Като дългогодишен симпатизант, впоследствие член на „Демократи за силна България” и кандидат за кмет на последните местни избори, тя все повече се убеждава в това, че именно хората от ДСБ трябва да върнат човека в политиката, да възкресим идеите за достойнство, добруване и почтеност. Ето защо се обявява за това да изпълнява своите функции, да участва активно в борбата за свободна човешка инициатива, за подобряване благосъстоянието на гражданите като членове на модерно общество, заслужаващи достоен живот. Като здравен работник Валентина Методиева добре различава болния от здравия човек не само във физически, но и в духовен аспект. Като майка тя иска децата й да живеят в свободна, демократична, отговорна и солидарна България. По-точно да живеят като Демократи в силна България!

„Като една малка звездица от огромния демократичен небосвод, обещавам никога да не спирам да светя за онези, които жадуват и търсят вярната светлина”- това е мотото на Валентина Методиева.

Георги НедевГеорги Недев е четвърти в листата. Работи като инспектор ТКК и вътрешен одитор в сферата на машиностроенето , член е на ръководството на ДСБ Перник. Бил е кандидат за народен представител от ДСБ на парламентарните избори през 2005г. , общински съветник от ДСБ мандат 2007-2011г и като такъв е бил член на комисията по местно самоуправление и член в комисията по опазване на околната среда. Георги Недев е регионален секретар на КТ”Подкрепа”.

 

Мартин Георгиев ВасилевПети в листата с номер 27 в Пернишка област е Мартин Георгиев Василев. Той е роден през 1990г. в гр.Перник, средното си образование завършва с профил Информационни технологии, а висшето си образование избира да следва в Нов Български университет. Като истински патриот,  винаги е обичал родния си град, България и българското. Стреми се да бъде полезен на обществото, в което живее и се развива. От 2011г. е заместник-председател на студентски клуб „Обединение“ НБУ. В момента завършва Бакалавър по Международни отношения. Мартин Василев е участвал е в местни избори 2011г, като кандидат за общински съветник. Млад, амбициозен, отговорен, креативен, твърдо решен да работи за развитието на Перник и България, да работи за създаването на благоприятни условия за младите българи, за да останат и да с реализират в България.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>