Д-р В. Павлов и бизнесът заедно за по-добър Перник и по-добра България с номер 27

Представители от всички браншове от Пернишка област подкрепиха д-р Валентин Павлов, водач на Коалиция „Демократи за силна България”-„Български демократически форум”.

20130429_200640

На единствената среща с бизнеса в региона, проведена по време на текущата предизборна кампания, д-р Павлов, като един успял мениджър и професионалист, и Димитър Бъчваров, който е икономист и преподавател в УНСС, представиха програмата за развитие и подпомагане на бизнеса на Коалицията с номер 27. В препълнената зала се проведе много интересен дебат по въпросите за развитие на бизнеса и как той да излезе от комата, в която е изпаднал в момента. Д-р Павлов и Димитър Бъчваров посочиха като една от основните причини за сегашното положение корупцията, която е основен фактор за загуба на работни места. Един от начините за излизане от кризата е въвеждане на прости и ясни правила и преференции за самонаети лица (свободни професии, занаятчии, фермери, еднолични търговци и дружества) и семейни фирми в трудовото законодателство, осигуряващи възможност за наемане на нови работници във време на криза- почасова и надомна работа, съвместяване на щатове. „Трудът е основно право на всеки български гражданин, заяви в заключение д-р Валентин Павлов”.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Предишна публикация:

Следваша публикация: