Д-в Валентин Павлов ще представя България в Брюксел

Д-р Павлов и ЕО ДЕНТ с европейски приз за корпоративна социална отговорност

_DSC8490

Д-р Валентин Павлов и ЕО Дент получиха престижния приз за Европейски отличия по корпоративна социална отговорност (КСО) „Вдъхновяващи партньорства за иновации и промяна“. Наградите бяха връчени на собствениците на клиниката д-р Валентин Павлов и д-р Венета Павлова, на официална церемония в хотел Шератон в гр.София. Общо 53 финалиста се съревноваваха в две категории – „Партньорски проекти на големи предприятия“ и „Партньорски проекти на малки и средни предприятия“. ЕО Дент взе отличието с проекта си „Шанс за равностоен качествен живот и усмивки за всички“. Този проект е разделен на два подпроекта – „Лечение на деца и възрастни с увреждания“ и „По-качествен живот за нашите родители“, които се реализират от координираните действия между целия екип на денталната клиника и нейните партньори. По този начин се постигат отлични резултати с обществено-социална значимост. Д-р Валентин Павлов и д-р Венета Павлова възприемат шанса да представят България в Брюксел като голяма отговорност. “Това е награда не  само за нас, но и за всичките ни партньори – все хора с големи сърца. Отговорността и ангажимента ни към възрастните и децата се превърна в наша кауза”, разказа д-р Павлов.Той допълни, че работят с много социални домове за деца и възрастни от цялата страна.

_DSC8286

Програмата за насърчаване на отговорни корпоративни практики и сътрудничество цели да отличи подобаващо най-добрите КСО практики в Европа. Европейските отличия се организират едновременно в 29 страни, с подкрепата на Европейската комисия и символичния домакин на програмата – Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Следващият етап от Европейските награди, където д-р Валентин Павлов и дентална клиника ЕО Дент ще вземат участие в церемонията по представяне на победителите от различните страни. Това ще стане на официална церемония в Брюксел, Белгия.

//

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>