Писмо до синия човек

news_6318_DSB GO 2

От д-р Мавроди Калейнски,

кандидат за народен представител на ДСБ-БДФ 

Скъпи приятелю,

Мечтата ни беше да бъдем свободни от комунизма и да живеем като европейци. Убеждаваха ни, че комунизмът бил погребан преди 20 години и че ще сбъднат синята ни мечта за 800 дена. Мнозина повярваха. Помогнаха на Сакскобургготски и на Борисов. Повечето замълчаха, дори когато последният реабилитира Тодор Живков само и само да не дойдат пак комунистите. Вече 12 г. разграждат построеното от нас. Направиха България страна на мафиоти и олигарси. Затова днес сме най-мизерстващите европейци. Комунизмът оживя. Иска Путин, национализация, народен съд и да няма партии. Запали Конституцията и знамето на Европейския съюз. Сините сме първите обвиняеми. Обявиха делото ни за пълен провал, за криминален преход. Какво отговаряме ние, които първи тръгнахме срещу властващите комунисти само със синята си идея и които спасихме България от провалите на Луканов и Виденов? Къде сме след провала на Борисов? Днес не е време да се връщаме към взаимните обиди. Какво са нашите конфликти пред лицето на истинската опасност? Дойде времето да защитим идеята на живота си! Да спасим мечтата си! Ако не успеем да я реализираме, да не я погребваме, а да я оставим на децата си!

Затова ви призоваваме – да работим заедно. Да се организираме, да сме силни. Да разкажем на всички и да поведем България стъпка по стъпка в посоката, която всички ние знаем, че е правилната.

Има изход. Има път напред – № 27 в изборната бюлетина!

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>