Закриване на предизборната кампания

В Деня на Европа — 9 май – във Варна по покана на заместник — председателя на ДСБ и водач на листа за Варна Радан Кънев пристигнаха водачите на десните листи за народни представители на коалиция ДСБ—БДФ  – Борис Станимиров (Габрово), Димитър Сяров (Сливен)  и Неделчо Жейнов (Силистра). 12 водачи на листи на коалицията са на възраст под 40 години.

„Предложенията на ДСБ за антикризисни мерки обединиха вече представители на всички политически сили. Програмата ни е единствената реалистична, прагматична, но и далновидна програма, която предлага не просто излизане от кризата, а поставяне на България отново на релсите на европейско и модерно развитие. Поканих и други водачи тук във Варна, за да покажем на хората, че ние сме ново поколение от хора с десни биографии, обществено полезен начин на мислене и енергия, с която можем да развиваме България”, заяви Радан Кънев.

В 18 ч., пред входа на Морската градина на сцената се качиха групите „Сенчери” и „Джанго Зе”.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>