Радан Кънев: Състезавам се единствено за вашето доверие

radan-interviw

На 12 май не сме изправени пред обикновен избор. Изправени сме пред възможността да започнем промяна. Знаем, че ГЕРБ и БСП нито могат, нито искат такава промяна. Въпросът е – заслужава ли десницата, в лицето на ДСБ и БДФ, доверието Ви? Имаме ли силите да приложим нашите три стъпки за честно управление, работа и доходи? Имаме ли последователността да продължим напред след влизането в парламента?

Аз заставам пред Вас като гарант на това доверие. Правя го със самочувствието на човек, който беше сред Вас месеци наред, който зависи единствено от гражданите и избирателите си и който има лична и семейна чест, които да заложи срещу доверието Ви.

1. Аз съм свързан с Варна, с обществената работа и с политиката от четири поколения. От края на XIX век, представителите на рода Къневи са работили за Варна без да направят компромиси с обществения интерес и с почтеността.

2. Имам биография на независим човек. В професията си съм бил общ строителен работник, изолирал съм покриви, търгувал съм, нямам един ден на държавна работа. От 12 години съм адвокат и публицист. В политиката съм започнал от доброволец по кампании и съм стигнал до заместник председател. Заемал съм всички позиции, но съм членувал в една-единствена партия.

3. Проведох тригодишна силна мажоритарна кампания, ориентирана към реални проблеми и решения. Заедно с ДСБ-Варна първи застанахме в защита на обществения интерес по темата „Алея Първа“ и ОУП-Варна, първи застанахме в защита на Паша дере. Икономическата ни програма е конкретна и смела, основана на възстановяване на Пристанище Варна като основен търговски, транспортен и промишлен център на Североизтока.

Вярвам, че Варна е град на свободни и предприемчиви хора, които искат и могат да осигурят работа за себе си и доходи за семействата си. Моят ангажимент е честно управление, което да даде необходимата свобода, сигурност и модерна инфраструктура за развитие на инициативата.

Ние сме единствената дясна алтернатива и зад нас са всички десни авторитети на града ни. Те виждат шанс за промяна с бюлетина № 27.

 

Източник: http://www.moreto.net

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>