Кандидат-депутати на коалиция ДСБ/БДФ във 2 МИР

DSBBDF_Bourgas_Am_Leaflet220x110_Horizontal2

1.ВЕСЕЛИН МЕТОДИЕВ ПЕТРОВ       

2. ГЕОРГИ МИТЕВ МИТЕВ 

Роден през 1967 год в гр.Бургас. Доктор по ветеринарна медицина във Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина. Собственик и управител на Ветеринарно-медицинска клиника МОБИВЕТ. Главен секретар на Българския ветеринарен съюз от 2007 год. Преизбран за втори мандат през 2013 год. Член на ДСБ.

3.ГЕОРГИ ВЕЛИКОВ КОСТАДИНОВ

Роден през 1959 год. в гр.Царево. С висше юридическо образование, което завършва в СУ „Св.Климент Охридски” в гр.София. От 1985 г. до 1992 год. е следовател към ОУ на МВР – Бургас, отдел „Следствен”. От 1999 г до октомври 2001 год е кмет на община Царево. Член е на Бургаската адвокатска колегия. Съветник втори мандат от групата на ДСБ.

4.РУСИН ВАСИЛЕВ САВОВ

Роден през 1983 год. в гр.Бургас. Завършва Английска езикова гимназия и ВХТИ „Проф.Д-р Асен Златаров”- Бургас, специалност туризъм. От 2002 до 2004 год. работи в сферата на туризма. От 2004 год е съдружник във фирма за недвижими имоти. Член на БДФ.

5.КОНСТАНТИН НИКОЛОВ ПАЛАЗОВ

Роден през 1968 год в гр.Созопол. Магистър по икономика от Университета във Варна. Участва в управлението на строителния и туристическия бизнес. Две години работи като секретар на Общинска администрация – Созопол. Председател на Общинската организация на ДСб – Созопол.

6.ГЕОРГИ КИРИЛОВ СТОЕВ

Роден през 1941 год в гр.Айтос. Професия – педагог. Повече от 20 години се занимава със собствен бизнес оранжерийно зеленчукопроизводство. Председател на ДСБ – Айтос.

7.ТАНЯ ХРИСТОВА БОЖИНОВА

Родена през 1964 год. в гр.Бургас. Завършва специалност „Социални дейности” в БСУ. От 1985 г. До 2001 год. работи в сферата на туризма. От 2001 до 2011 год е психо-социален консултант, обучител, координатор проекти в НПО. От ноември 2011 год – областен координатор в Агенция за социално подпомагане. Член на ДСБ.

8.НИКОЛАЙ НЕДЕВ ЗЕХИРЕВ

Роден през 1977 год в гр.Бургас. Завършва Средно специално училище по морски и океански риболов. Работи в сферата на недвижимите имоти като мениджър продажби в голяма компания. В момента организира музикални събития на известни БГ групи в Бургас. Член на БДФ.

9.ЖИВКО КИРИЛОВ ЙОРДАНОВ

Роден през 1964 год. в гр.Бургас. Завършва специалност Право в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” гр.Пловдив. Работи като адвокат в Адвокатска колегия Бургас. Член на ДСБ.

10.РОСИЦА ТОДОРОВА КЕРЕМИДЧИЕВА 

Родена през 1968 год в гр.Бургас. Специалност инженер-агроном от Аграрния университ гр.Пловдив. От 1996 работи като сътрудник в архитектурно бюро. Участва в учредяването на ДСБ – Бургас. От два мандата, член на ръководството на Общинската организация на партията.

11.ПЕТЯ ЙОРДАНОВА ТЕРЗИЕВА

Родена през 1973 год в гр.Бургас. Специалност Макроикономика в УНСС. Специализирала икономикс към Университета във Делауеър. Работи в служба на летище Бургас. Член на ДСБ.

DSBBDF_Bourgas_Veselin_Metodiev_3F_Leaflet_A4

DSBBDF_Bourgas_Am_Leaflet220x110_Horizontal

DSBBDF_Bourgas_Veselin_Metodiev_3F_Leaflet_A42

 

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>