Ето за какво се използва държавата!

весметДнешната новина за подслушан разговор е специално СРС. В годините като член на подкомисията за СРС в предходния парламент мога да права разлика във видовете СРС. Това е изпратен човек за проследяване, носещ техника за записване, т.е. доста по-скъп способ от подслушване на телефон. Изисква се и по-висока степен на професионализъм. Ето за какво се използва държавата!

Главният прокурор трябва незабавно да изясни кога, как и най-вече кой се е използвало това СРС. Разговорът, за който Борисов твърди, че се е състоял, съдържа и други данни важни за прокуратурата. Нека не прехвърля подслушването извън държавните институции, както известно време се отбраняваше и в случая “Мишо бирата”. Тогава бе ясно за подкомисията, че става дума за държавно СРС. Трябва час по-скоро да има произнасяне за вина по смисъла на наказателните закони. А за политическата отговорност на 12 май 2013 г.  хората да изгонят тези двамата Борисов и Цветанов от българската политическа сцена.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>