Три стъпки за по-добра България

Икономическата криза в страната ни се задълбочава, безпомощното управление на ГЕРБ я превърна в социална, а след това и в политическа. Коалицията ДСБ-БДФ предлага три ясни стъпки за борба с кризата и обедняването на българите. Приоритетите в нашата програма са решаване на основните проблеми на хората. Доходи, работа сигурност.

На тези три стъпки сме подчинили и предизборанат си кампания, за да може да стигнем до всеки българин. Да чуем и да отговорим на истинските проблеми на хората. През първата седмица всичките ни срещи и разговори  са подичинни на начините за запазване и повишаване на доходите. Слушаме внимателно разказа на хората, на браншовиците, на предприемачите. Чуваме проблемите и трудностите, с които се сблъсква работещият българин всеки ден. Предлагаме конкретни стъпки за тяхното решаване – бързи, ясни и прости.

-        Освобождаваме доходите от монополни цени. Обявяваме война на монополите и слагаме край на техните злоупотреби с нови закони за превенция и контрол.

-        Облекчаваме доходите от данъци и бюрокрация. Премахвамедискриминационната данъчна ставка от 15% за едноличните търговци и облагането им като самонаети физически лица (свободни професии, занаятчии, фермери, еднолични търговци и дружества). Законодателно намаляване с 90% на бюрократичните процедури.

-        Създаваме нови работни места. Въвеждаме прости и ясни правила и преференции за самонаети лица и семейни фирми в трудовото, данъчно и осигурително законодателство.

Само ние сме спирали обедняването, само ние може да го направим и сега

Само по време на нашето управление доходите на българите скочиха 4 пъти, пенсиите 3.5 пъти.

Само нашето управление е осигурило над 10 години икономически ръст.

 

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>