Откриване на кампанията в Ботевград

kampaniq_Botevgrad_news
17.04.2013 г.

Председателят на БДФ Жаклин Толева откри официално предизборната кампания на коалиция „Демократи за силна България – Български демократически форум” в комплекс „Еделвайс” в Ботевград. Събитието уважиха членове и симпатизанти на двете формации, а сред официалните гости бяха Муравей Радев – член на националния съвет на БДФ, членове на Централното ръководство на БДФ, Асен Агов – журналист и водач на листата на коалицията във Враца, и др.

„Ние сме категорично във виждането си, че точна нашата Коалиция е реформаторска. Тя има решения за излизане от икономическата и духовна криза, в която се намира България. Предлагаме една платформа в три стъпки, които да осигурят работа, доходи и сигурност на българския народ. Това не е просто една платформа, а един всеобхватен национален проект, в който се предвиждат както грижи за младите хора, така и за нашите родители, за пенсионерите. На преден план са изведени нашите виждания за реформи, които да дадат стабилитет на икономическите субекти, да стимулират растежа на икономиката, на малкия и среден бизнес, като целта е създаване на заетост. Във фокуса на нашата програма е личността с целия инструментариум, който трябва да бъде упражнен законодателно, за да може тя да бъде защитена” – това каза Жаклин Толева. Тя представи водача на ботевградската листа – Веселин Запрянов от ДСБ, и втората в листата – Яница Иванова от БДФ. Жаклин Толева увери присъстващите, че коалиция „ДСБ-БДФ” издига кандидати, които са компетентни, които имат опит и са изключително почтени хора.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>