Рок група Конкурент подкрепи Веселин Запрянов в Своге

 

933984_123328357867898_1168587574_nСъс запомнящ се концерт в Своге група Конкурент заяви подкрепата си за кандидата за народен представител и водач на листа на ДСБ-БДФ Веселин Запрянов. Рокаджиите свириха на живо пред свогенска публика за втори път в АРТ РОК КАФЕ, след гостуването им в клуба миналата есен. В над 30-годишната си история Конкурент имат седем албума, стотици концерти, първи награди от престижни фестивали и класации. Свирили са на една сцена с Whitesnake, Deep Purple, Glenn Hughes, Toto, Uriah Heep, Europe, Iron Maiden. През 2010 г. са подгряваща група със собствени песни на концертите на AC/DC в София и в Букурещ. При гостуването им в Своге фронтменът на групата Емил Анчев благодари на Веселин Запрянов, че подкрепя българския рок. Наблюдателни меломани потвърдиха, че политикът често може да бъде забелязан сред публиката на БГ рок и алтернативни изпълнители. Слабостта към стойностната музика явно е родова черта в семейството на Запрянов, тъй като малкият му син е китарист в група 18% Сиво, ученическа банда на Националната гимназия за древни езици и култури в София.

„Тази вечер поводът да се съберем тук е малко по-различен“ – каза преди концерта в Своге Божидар Ангелов, управител на АРТ РОК КАФЕ и съдружник в клуба. Ангелов, както и другият съдружник – Емил Григоров, е китарист в едноименната банда ART ROCK CAFE band, която също взе участие в концерта. „Тук сме, за да направим поредния страхотен купон и по нашия начин да подкрепим един приятел в кампанията му за предстоящите парламентарни избори. Веско Запрянов много ни е помагал, но не само това е причината да го подкрепяме. Сигурен съм, че той ще продължи да ни помага и занапред, независимо какво ще се случи на изборите. Подкрепяме го, защото той е достоен и почтен човек и политик. Нека му пожелаем заедно успех на 12 май!“ – каза още Ангелов. Редица звезди от българския артистичен елит подкрепят ДСБ-БДФ в тази кампания. Освен редовно заподозрените имена като Васко Кръпката и Богдана Карадочева, подкрепата си открито заявиха и актьорите Владо Карамазов, Руси Чанев, Явор Гърдев и още много други.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>