Агитацията погрозня на Разпети петък

Първите нелепи прояви на грозна предизборна агитация дойдоха в средата на Страстната седмица. Рано в четвъртък големите дървета по булевардите “Руски” и “Иван Вазов” осъмнаха опаковани с плакати на РЗС. От естетическата гледна точка агитационното изкуството на партията видимо куца. Плакатите са прихванати с пирончета и тиксо, като много от тях са криви и вече висят като пране. При първия дъжд тиксото ще изпусне и кандидатът на Яне Янев ще се разхвърчи по тротоарите.  По-лошото е, че плакатите не са поставени на оказаните по закон места и така нарушават обществения ред. Освен това не е справедливо партията на Янето да нарушава, а другите не. А уж абревиатурата на въпросната организация е Ред, Законност, Справедливост.

Агитация2Друг пример за грозна агитация дойде от Карлово на Разпети петък. Група младежи, лепящи плакати срещу заплащане, безугледно слагаха лик върху лик, съобщи karlovo-news.com . Най-отгоре в средата на деня се оказа Мария Капон.

Стигна се и до грозни картинки, като тези с лика на Миглена Кунева, изтипосан върху пластмасовите казани за разделно събиране на боклука. Мястото на много от политиците може и да е там, но едва ли това е търсената символика във въпросната акция. В тази връзка, не е ли нормално, да не ставаме за смях и на тези избори.

АгитацияСнимки: Явор Беров и karlovo-news.coм

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Предишна публикация:

Следваша публикация: