Хората не се интересуват от скандали, а от работа и доходи

OLYMPUS DIGITAL CAMERA„Хората не се интересуват от скандали и подслушвания, те искат да имат работа и сигурни доходи, искат ясни стъпки за излизане от кризата и подкрепа за малкия бизнес и новите предприемачи” – това заяви синдикалният деец Георги Недев от коалиция „Демократи за силна България” – „Български демократически форум” на диспут, организиран от Координационият съвет на КНСБ в Перник. Срещата се проведе между кандидатите за народни представители от основните политически сили в Пернишка област.

По думите на Георги Недев хората не са сигурни и не предприемат и най-малки стъпки за разкриване на нов бизнес, независимо дали става дума за баничарница, магазинче или малка работилница. Според него единственото, което вълнува хората, е страхът им да не изгубят работата си и дали ще могат да си платят сметките. Коалицията с номер 27, чийто водач е д-р Валентин Павлов, предлага единствените три неща, които интересуват хората – техните доходи, тяхната работа, тяхната сигурност, каза още Георги Недев. Той припомни, че през последните три години и половина стотици малки фирми са затворени, самонаетите са изчезнали от регистрите и са се оказали в сивата икономика, а институциите рекетират даже занаятчиите и земеделските производители. „Вместо изход от кризата, доскоро управлявалите от ГЕРБ ни предлагат скандали, защото нямат решения за по-добри доходи, за достойна работа, за сигурността ни”, заяви кандидатът за народен представител от Коалицията. С него в дебата участва и още един кандидат от листата на „Демократи за силна България”- „Български демократически форум” – Мартин Василев.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>