Среща на д-р Адриян Симеонов

20130419_143143

Вторият в листата на коалиция “Демократи за силна България”- “Български демократически форум” в гр. Перник – д-р Адриян Симеонов, се срещна с част от пациентите си. Той акцентира върху проблемите в здравеопазването, като поясни, че основната цел на коалицията е провеждането на незабавна реформа в тази област, така че монопола на НЗОК да бъде премахнат. “Искаме продължаване на здравната реформа и нейното завършване, създаване на няколко Здравно-осигурителни каси, започващи с регламентирани граници на финансов ресурс, набавен от българския данъкоплатец, така че да има ясна конкуренция. Ние предлагаме въвеждане на лични здравни карти, за да може всеки българин, разполагащ със свободни средства, да може да ги инвестира в здраве”- поясни д-р Симеонов.

“Ние с д-р Валентин Павлов – водач в листата с номер 27 на коалиция “Демократи за силна България”- “Български демократически форум”, можем да помогнем в осъществяването на така спешните за страната ни здравни реформи. Д-р Павлов е доказал се професионалист, мениджър, хранещ 200 български семейства в условията на нестихваща криза, а аз съм млад лекар, който се старае всеки ден да помага на пациентите си”- споделя д-р Симеонов.

Преди да започне работа в детско отделение на пернишката болница, д-р Адриян Симеонов е бил реаниматор в ЦСМП. Той споделя, че винаги се е отнасял с грижа към пациентите си, без да ги дели по социален статус.

Д-р Симеонов мечтае за една по-добра България, в която той и семейството му да останат да живеят и работят. Затова призовава всеки демократично мислещ човек да помогне промените в управлението на страната ни да се случат и да гласува с номер 27!

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>