Сигурност във всяка сфера на живот обещава доктор Валентин Павлов

Sigyrnost_Valentin_Pavlov_news

“Едно от най-важните неща за всеки човек е да се чувства сигурен” – така д-р Валентин Павлов, водач на листата с номер 27 на Коалиция “Демократи за силна България” – “Български демократически форум”, представя залегналата като стъпка трета в предизборната си програма тема за сигурността.

“Говорейки за сигурност, имам предвид наличието на такава във всяка една социална сфера- сигурност в здравеопазването, в образованието, в икономиката, в живота ни. Смятам, че е крайно необходимо да погледнем сериозно на положението в страната. Ето защо предлагаме пакет от спешни мерки, които включват обявяване на война на мафията и организираната престъпност, спиране рекета над бизнеса и създаване на сигурна среда” - поясни д-р Павлов.

Програмата на Коалицията с номер 27 включва още възстановяване на солидарността и справедливостта в българското здравеопазване, увеличаване на парите за здраве от 4.1% до 6% от БВП без повишаване на здравната вноска чрез по-добра събираемост на здравните вноски. “Ние гарантираме пълно съответствие между вноските и получаваните пенсии. Ще премахнем всички привилегии в пенсионната система, за да осигурим на майките и бащите си по – спокойни старини, без непрекъснато броене на стотинки и несигурност дали утре ще могат да си купят насъщния” -заяви д-р Павлов, и добави:

“Хората нямат нужда от връщане към миналото, не желаят да слушат как политиците, вместо да поемат отговорност за действията си, се обвиняват един-друг и се нападат на професионална и още по – лошо – на лична основа. Считам, че хората искат най-сетне да чуят нещо реалистично, да чуят работещи идеи и смислени програми, реално изпълними през следващите четири години. Затова ние отправяме поглед напред, запретваме ръкави и ще направим всичко възможно, за да спечелим доверието на хората и да го оправдаем след това”.

Източник: http://www.zapernik.com

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>