Д-р Павлов: Заменяме досегашната система на предварителни разрешения и проверки за започване на среден и малък бизнес

19_04_2013_Pernik_news

“Какво означава стабилна държава? Това е държава, в която е гарантирана сигурността на населението, хората имат стабилни доходи, работеща социална политика, здравеопазване и законодателство”- така д-р Валентин Павлов, водач на листата на “Демократи за силна България”- “Български демократически форум” обяснява необходимостта от прилагане на втората стъпка от предизборната програма на Коалицията с номер 27.

“Много може да се каже по тази тема, но да започнем с това, което провокира хиляди хора да излязат на улицата миналия месец и да протестират- ниските им доходи и мизерията, в която живеят. В момента малкият и среден бизнес в България е поставен на колене, унищожени са десетки семейни фирми, вследствие на което много хора са без работа. Немислимо е, че в Европейския съюз има държава, в която половината от населението е на прага на бедността, че дори и под него. Изобщо няма да споменавам размера на минималната работна заплата и минималната пенсия, там положението е трагично”- заяви д-р Павлов.

“Ние, представителите на Коалицията с номер 27, виждаме решаването на тези проблеми със запазване на съществуващите работни места, гарантиране на финансовата стабилност чрез запазване на „валутния борд” и спешни мерки за излизане от кризата. Ще подпомагаме малките и средни предприятия и ще заменим досегашната система на предварителни разрешения и проверки за започване на среден и малък бизнес със система на последващ контрол. Освен това считам, че е изключително важно да гарантираме конкурентоспособността на българското образование чрез осъвременяване на държавните образователни изисквания”- допълни д-р Павлов.

Тези мерки, прилагани от едно демократично управление, каквото предлагаме единствено ние от “Демократи за силна България” и “Български демократически форум”, ще помогнат на страната ни да се стабилизира и да излезе от кризата”- каза д-р Валентин Павлов и допълни:” Гласувайте с номер 27″.

Източник: http://www.zapernik.com

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>