Д-р Валентин Павлов – най-подготвен на днешния дебат в Перник

Д-р Валентин Павлов – водач на коалиция „Демократи за силна България”-„Български демократически форум” в 14 МИР Перник, бе най-подготвен на днешния предизборен дебат, организиран от БНТ. Д-р Павлов като човек, който е от Перник и познава в дълбочина проблемите на своите съграждани, бе най-изчерпателен по въпросите за здравеопазване, развитие на региона и социална политика. Той заяви, че не е редно Перник да се използва като трибуна само по избори, да се слагат за водачи на листи хора от други региони, какъвто е случаят с водачите на ГЕРБ, Коалиция за България и други. Според д-р Павлов това, че нямаше представител на ГЕРБ на дебата е доказателство, че доскоро управляващите бягат от отговорност и че водачът на листата на партията не познава проблемите на перничани.„Перник има нужда от перничани, които са запознати с проблемите на региона, които участват в живота на Перник”- заяви д-р Павлов.

V.Pavlov_dr

Относно скандалът със СРС-тата водачът на листата с номер 27 каза, че животът продължава и сега трябва да се мисли как да се работи оттук нататък. Според него трябва да има политически оставки, и то незабавно. „Срамувам се, когато вечер пусна телевизора и чувам как бившия министър-председател използва вулгарен език в изказванията си, а моите деца са до мен и слушат това”-възмутен е д-р Павлов.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>