Иван Костов във Враца

Публикувано във vratzanews.com
Kostov_vuv_Vratsa_news

Създаването на предпоставки за развитието на предприемаческата активност е възможността да се спре обедняването и да се повишат доходите на хората. Това заяви във Враца лидерът на Демократи за силна България Иван Костов. Той е категоричен, че в момента няма друго решение за цялостната стабилизация на страната ни. Като първа и основна стъпка трябва да се направят данъчни облекчения. От Демократи за силна България предлагат плоският данък да бъде намален от 15 на 10 процента за едноличните търговци. На второ и не на последно място трябва да се осъществи противодействие на нелоялната конкуренция.

„Най-вече трябва да има противодействие на злоупотребите на монополите, чрез промени в закона, цялостни смени на контролните органи и противодействие на контрабандния внос, чрез всички необходими средства. Трябва да има и противодействие на злоупотребите на централната и местна власт, чрез намаляването на бюрократичните процедури. Убеден съм, че това може да стане”, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.

Сините са категорични, че трябва да бъде изграден седми блок на АЕЦ „Козлодуй”. Това е и позицията на партия ДСБ. Асен Агов направи много, за да се стигне до това решение, допълни синият лидер.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>