Асен Агов: „Ние сме срещу монополите, дори и в музиката”

home~sEnt8L~471F2i_jС импровизиран концерт акустичната формация „Сиана и куфарите” подкрепи кампанията на водача в листата на коалиция „Демократи за силна България – Български демократически форум” за Врачански избирателен район. Провелият се снощи концерт бе и в памет на починалия вчера китарист от легендарната група „Щурците” Пеци Гюзелев.
„Когато сваляхме комунизма, рокът беше музиката на свободата. Щом не я чуваме днес, значи се е загубила някъде и трябва да я преоткрием с музика като тази. В момента България може много повече, вместо да звучи чалга музиката, която ни залива отвсякъде. Ние, от Демократи за силна България, сме срещу всякакъв вид монополи, дори и в музиката”, заяви Асен Агов. 
От Демократи за силна България са категорични, че могат да дадат решения за това как да тръгнем към добро във всички сфери на живота. Именно това винаги е правила нашата партия, заяви Асен Агов. От синята партия са убедени, че ще помагат и занапред на даровитите хора от Враца по всякакъв начин. Например на „Сияна и куфарите” ще организираме концерт в столицата, ще се направят изложби на местни творци в Народното събрание. Това обаче е малка част от всичко, което са предвидили в подкрепа на врачанските творци от Демократи за силна България.
„Ще направим всичко възможно да пренесем ноу-хау на независимите музикални групи в София и да го вкараме тук на местно ниво, за да може врачанските музиканти да живеят и да си изкарват хляба изцяло с техния талант. Това, което се случва в момента, е събитие, което е породено от първата ни среща със „Сиана и куфарите”. Формацията ни очарова и тъй като всички ние сме за младите и даровити хора от Враца, ги поканихме тук, пред щаба на нашата партия, да изпеят своите песни за врачани”, заяви водачът в листата на коалиция „Демократи за силна България – Български демократически форум” Асен Агов.
„Очакваме помощта на политиците, за да можем ние, младите творци, да се развием по някакъв начин. Надяваме се, след като влязат в парламента, да не забравят обещанията си и да изпълнят това, което са казали”, заявиха от акустичната формация „Сиана и куфарите” .

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Предишна публикация:

Следваша публикация: