Три стъпки за по-добра България

Nie sme Demokrati za silna Bulgaria

Политическата криза, в която се намира България, е резултат от управленското безсилие, от липсата на воля за реформи и липсата на правилна преценка. Българите обедняват. Милиарди от средствата, които по право принадлежат на хората, се отклоняват към джобовете на престъпници и олигарси. Опорочени търгове източват бюджети и манипулират сделки със земя. Картелите и монополите изкуствено повишават цените и изцеждат парите от джоба на хората. 84% от месечния доход на средностатистическото семейство покрива единствено ежедневни нужди. 18% от българите живеят под прага на бедността.

Затова нашата първа стъпка е повишаване на доходите и понижаване на разходите за живот. Въвеждаме строги правила, които да премахнат монополните цени и да гарантират конкуренцията. Облекчаваме доходите от данъци и бюрокрация. Законодателно намаляване с 90% бюрократичните процедури. Създаваме нови работни места. С безмилостна борба с корупцията можем да осигурим равенство и справедливост на всички граждани пред закона.

Решение има. То иска опит и ние сме го натрупали. То иска компетентност и ние сме я доказали. То иска смелост, а СИНИТЕ са смели. Да поведем заедно България напред с N 27!
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Д-р Мавроди Калейнски
Кандидат за народен представител N 27 „ДСБ-БДФ”

borbabg.com

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>