Време е да спасим мечтата си

“Хората, които пълниха площадите, всички, които искат да бъдат свободни, нека да излязат и защитят това дело и гласуват с бюлетина №27 за коалиция ДСБ-БДФ. Време е да спасим мечтата си”. За това призова председателят на ДСБ Иван Костов всички поддръжници на синята идея от Пиринско, които изпълниха залата на читалище „Никола Вапцаров“ в Благоевград.

България е страна на мафиоти и олигарси. Липсата на сигурност е основната причина за демографския срив. Само ако възстановим сигурността и върховенството на закона, ще се върне доверието. Затова нашата битка не е обикновена, а битка да бъдем свободни”, каза Костов.

Много въпроси намериха своите отговори в тази открита дискусия.
Дойде Борисовата зима и катастрофата след големите обещания. Ние сме малка партия, но сме изправени пред голямо предизвикателство. Доверете се на нас! Както казва Стоян Михайловски: „Разрухата е дело общодостъпно, градежът е привилегия за малцина”, заяви д-р Илко Семерджиев.

„Победата на Григор Димитров, едно момче от Хасково, ни вдъхновява като българи. За нас това е победа на Давид над Голиат. Вярвам, че на тези избори ще се поздравим с победа”, заяви кандидатът за депутат и председател на ДСБ – Благоевград Калоян Ханджийски.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>