Демокрацията трябва да се брани постоянно

Boston

Тероризмът е ужасно зло.

Преди 88 години комунистите взривиха Света Наделя и извършиха най-кървавия атентат в нашата история. Днес, в деня на Конституцията, виждаме същото това ужасно зло в Бостън. Демокрацията винаги е била мишена на терористите. Затова трябва да се брани от свободните граждани!

Отбраната на цивилизацията Демокрация започва далеч преди атентатите и се разпростира отвъд тях. Например като заявим твърдо:

“Да подслушваш не е демократично. Да превръщаш МВР в престъпна институция е зло, което погазва нашите права и отнема свободата ни. На изборите ще сложим край на политическата милиционерщина.”

А аз се питам: С какви очи и лица бивши “сини” агитират да се гласува за Борисов и Цветанов? На кой не му е ясно, че тези двамата са възложителите и потребителите на подслушването на политици, журналисти и бизнесмени? С какво тези двамата са алтернатива на бившите комунисти?

2 Коментара напишете коментар

  1. Мариян Иванов says:

    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МНОГО БИВШИ И НАСТОЯЩИ ЛИДЕРИ НА СДС СА С МИЛИЦИОНЕРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ,ПЪК И ДОБРЕ ВИЖДАТ, ЧЕ ЗА ТЯХ ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ И ИЗБОРИ.ОТ ЗЛОБА СА ГОТОВИ ДА АГИТИРАТ ЗА ДРУГИ ДАЖЕ НЕ ЗА СДС

  2. Ogy Kirov says:

    Чета коментарите,не само тези и други в различните сайтове, едни съдържателни,други изпълнени с омраза и злоба,а трети без цензурни с най различни епитети.Чудя се и питам,как може да има събрана на едно място толкоз омраза и злоба в някои хорски души!? За подслушванията.Казвате Цветанов и БОРИСОВ виновни,питам имали доказателство за тях,че са нареждали,НЯМА е какво правим тогава?!Май не се различаваме много от партията,която извърши атентата на катедралният храм СВ.НЕДЕЛЯ?!Сега за агитацията.А БЕ ХОРА ДЕСНИ,ЦЕНТРИСТИ,ЛЕВИ и още какви ли не,НЕРАЗБРАХТЕ? КАКВАТО И АГИТАЦИЯ ДА ПРАВИТЕ,при така създалата се в България политическа обстановка шанса да влязат в парламента са ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА и може би с много малка вероятност България на гражданите!Електориатът на БСП и ДПС е ясен,твърд и непоклатим!ЗА ТОВА,КОЙТО НЕ ИСКА ТЕЗИ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ ТРЯБВА ТРЕЗВО И РАЗУМНО ДА ПРЕЦЕНИ,ДА ОСТАВИ НА СТРАНА ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРИСТРАСТИЯ И ДА ИЗБЕРЕ ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯТА,КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ на БСП! ТОВА е единствената алтернатива, ако не искате Вашият глас да отиде напразно!Ако не искате да се строи АЕЦ БЕЛЕНЕ,АКО НЕ ИСКАТЕ ДА НИ ЗАРОБВАТ С НОВИ ЗАЕМИ/още изплащаме взетите заеми през времето на Т.Живков/,ако не вярвате на громките обещания за 450лв.мин.раб.запл.и 250000 р.м.в краят на мандата/я камилата я камиларя до тогава/или пък други за 1000лв.мин.раб.зап.и други от подобен род!Мислете, преценявайте за да не съжалявате после!

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>